Često postavljana pitanja u vezi sa edukacijom

Može li bilo ko pohadjati edukaciju?
Edukaciju može pohađati svako ko je na napunio 18 godina života, ko ne pati od psihijatrijskih poremećaja i ne uzima nikakve psiho-farmaceutske lekove ili narkotike. Ako je neko mlađi od 18 godina, može pohađati edukaciju samo u pratnji roditelja ili uz njihov pismeni pristanak.
Da li su za edukaciju potrebne neke posebne sposobnosti ili predznanja?
Budući da je regresoterapija umetnost, potrebno je imati malo talenta. A ovaj talenat imaju svi. To je spremnost opažati i biti opažen.
Dakle, studiranje nije uslovljeno nikakvim posebnim znanjima ili predispozicijama.

Što se uči tokom obuke?

Podučava se teorija lićnostii, psihe i problema. Ove teorije su osnova za teoriju i praksu regresijskih tehnika koje student usvaja tokom edukacije . Na obuci student uči čitav sistem pristupa klijentu pomoću tehnika regresoterapije.
Ostale teorije na predavanjima su teorija kauzalnosti, teorija prošlih života, teorija evolucije, teorija entiteta nesvesnog , teorija odnosa, teorija arhetipa, teorija profiliranja problema.

Od regresijskih tehnika student se teorijski i praktično upoznaje s tehnikom Osnovne regresoterapije koja traži i rešava uzroke problema na nivou trauma u prošlosti. Prenatalna tehnika regreso terapije koja traži i rešava uzroke problema na nivou prošlih i sadašnjih modela ponašanja . Tehnika rada na daljinu rešava uzroke problema na nivou entiteta nesvesnog. Tehnika detinjstva traži i rešava uzroke problema na nivou prošlih i sadašnjih modela ponašanja, Regresijaska tehnika odnosa traži i rešava uzroke problema u nezavršenim krugovima patnje u našim odnosima.Tehnika arhetipskih odnosa traži i rešava uzroke problema na novou nezavršenih krugova patnje u našim odnosima s nekim arhetipom i tehnika Profajling koja traži i rešava uzroke problema na nivou nezatvorenog problema.

Da li je moguće pohađati samo pojedinačne kurseve ?
Kursevi cele obuke povezani su međusobno, tako da nije moguće pohađati pojedinačne kurseve Učešće na sledećem nastavnom kursu uslovljeno je učešćem na prethodnom kursu.
Da li se obuka završava sertifikatom?
Ako polaznik završi sve kurseve obuke, uključujući i kurs Profajling, te preda završni rad, on dobija sertifikat .

Zainteresovani za edukaciju
Svako ko je na dan početka obuke napunio 18 godina života, ako ne boluje od psihičkih poremećaja i ne uzima nikakve psiho-farmaceutske lekove ili narkotike, može pohađati obuku regresoterapije. Mlađi od 18 godina, samo u pratnji roditelja ili uz njihovu pismenu saglasnost.
Drugih posebnih zahteva za buduće studente nema .Da li su za Vas ove informacije bile korisne?


Ak si želáte aby som vás kontaktoval, zadajte e-mail adresu...

Odoslaním tohto formulára súhlasite so spracovaním osobných udajov za účelom vybavenia vašej pripomienky. Viac info...

Formular za kontakte

Ako ste zainteresirani za terapiju ili obuku, možete rezervisati svoje mesto putem maila na sinisa@regresoterapija.rs, telefonski broj tel:+381 62 242381 ili koristeći ovaj obrazac za kontakt.

Gde nas možete naći

Terapije u Novom Sadu

Kursevi u Novom Sadu, Beogradu i Subotici

Newsletter